Vacatures

Ben jij de verpleegkundige spil die het verschil kan maken? Werk jij graag zelfstandig als in teamverband? Wil jij je als verpleegkundige profileren en je vak uitdragen?

Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Voor een organisatie in Hillegom zoeken wij per direct een zelfstandige en ervaren Verpleegkundige (niveau 4) voor 24-32 uur per week. Wil jij werken in een afwisselende en dynamische omgeving?

Organisatie
Deze organisatie streeft nadrukkelijk naar zelfstandigheid van de ouderen in Hillegom. Het doel is om op zo’n aangenaam mogelijke manier invulling te kunnen geven aan hun leven. De individuele wensen, behoeften en veiligheid staan hierbij voorop. Hillegom is een kleine gemeente en men moet goed met elkaar samenwerken zeker nu de bewoners langer thuis blijven wonen. In deze functie kun je worden ingezet  voor drie verschillende locaties en de thuiszorg.

Functie omschrijving

Het verpleegkundig team levert 24 uur per dag ondersteuning aan de zorgmedewerkers binnen de 3 locaties en zorg thuis. Je verleent geplande en ongeplande zorg en volgt de personenalarmering op. Je coacht medewerkers bij zorg gerelateerde vraagstukken. Je levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het verpleegkundige team.
Als Verpleegkundige beschik je over goede communicatieve vaardigheden, je bent dienstverlenend en je ziet het belang in van een goede relatie met de huisartsen en andere samenwerkende  partijen in Hillegom.

Als verpleegkundige streef je voortdurend naar kwaliteitsverbetering. Daarvoor is het af en toe nodig om op de verschillende locaties mee te werken.

Iedere verpleegkundige binnen het team heeft een of meerdere innoverende projecten onder zijn/haar hoede zoals; palliatieve zorg, dementia Care Mapping, probleemgedrag, infectiepreventie, medicatieveiligheid, wonbehandelingen  trainen en toetsen van voorbehouden en risicovolle handelingen.

Jouw profiel:
Cliëntgericht, flexibel en proactief!
Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

Samenwerken
tactvolle communicatie
vasthoudendheid
analyserend en probleemoplossend vermogen
omgevingsbewustzijn
voortganscontole

Functie eisen

 • Diploma Verpleegkundige (niveau 4) + BIG registratie
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare en relevante werkervaring
 • Affiniteit / ervaring met Psychogeriatrie
 • Je bent energiek, actief en toont graag initiatief
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent proactief en flexibel, kunt improviseren en neemt je verantwoordelijkheid.
 • Beheerst de Nederlandse taal goed
 • Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling voor een tijdelijke periode met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkt 24 tot 32 uur per week (uren zijn bespreekbaar), zowel dag- avond- als nachtdiensten.
Salaris en inschaling zijn conform CAO VVT schaal 45.

2. Onze zusterorganisatie Interfact  is op zoek naar:

frame vacature

Organisatie:

Je komt te werken op een locatie in Amsterdam west, een maatschappelijke opvang voor 60 dak- en thuislozen met een somatische zorgvraag, mogelijk in combinatie met verslavings- of psychiatrische problematiek, schulden of het ontbreken van een sociaal netwerk. Het gaat hier om een tijdelijke ondersteuning op het gebied van verzorging en verpleging. Je komt te werken in een expertise centrum op het gebied van somatische zorg.

Functie omschrijving:

In de functie van een Verpleegkundige begeleidt en coördineer je dagelijks de zorg rondom de cliënten. Voor aan aantal cliënten ben je mentor, de begeleiding die hierbij hoort is dan ook nauw afgestemd op de behoefte van de cliënt. Het verrichten van ADL en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen maakt onderdeel uit van je werkzaamheden.

Door je creativiteit en flexibiliteit weet je zorg op maat te bieden. Door jouw proactieve houding, jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg voelen de cliënten zich veilig en op hun gemak. Daarnaast is het regelen van de administratieve zaken voor de cliënt (zoals schuldsanering, uitkering etc.), en het maken van rapportages een belangrijk onderdeel van je functie. Je komt te werken in een multidisciplinair team.  Je werkt daarom transparant: rapporteren en registreren zijn dan ook een onmisbaar onderdeel van je werk.

Functie eisen :

 • Diploma Verpleegkundige (4 ) + BIG
 • Je hebt aantoonbare (recente) werkervaring
 • Affiniteit met doelgroep; dak- en thuislozen
 • Je bent energiek, actief en toont graag initiatief
 • Wekt goed zelfstandig als in teamverband
 • Bekend met methodische handelen en begeleiden van cliënten
 • Je bent proactief en flexibel, kunt improviseren en neemt je verantwoordelijkheid

Arbeidsvoorwaarden
Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Welzijn  schaal 7 / schaal 8. Inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het betreft een functie voor 32 -36 uur per week.

3. ZZP-ers  in de zorg: Verzorgenden IG niveau 3 en Verpleegkundigen niveau 4 en 5

De Zorg8
De Zorg8 houdt zich bezig met ZZP-diensten in de zorg zowel voor klanten (thuiszorg) als voor zorginstellingen (intramuraal) in heel Nederland.
Wij zijn voor onze opdrachtgevers en klanten op zoek naar Verzorgenden niveau 3 en Verpleegkundigen niveau 4 en 5 die ervaring hebben in de thuiszorg en/of bij zorginstellingen.

Functie eisen:

IG Verzorgende niveau 3:

-MBO-diploma Verzorgende niveau 3 IG;
-Minimaal 1 jaar recente werkervaring op het gebied van verzorging en begeleiding in de thuiszorg of intramuraal;
-Je bent proactief en je houdt van een uitdaging;
-Je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, auto);
-Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Verpleegkundige niveau 4 en 5:

-Diploma verpleegkundige/HBO-V
-BIG-registratie
-Aantoonbare werkervaring als verpleegkundige in de ouderenzorg
-Zelfstandig kunnen werken en flexibele instelling
-Eigen vervoer (fiets, auto)
-Communicatief vaardig en gemotiveerd

Wij verwachten dat je bevoegd en bekwaam bent voor het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Informatie & solliciteren
Interesse? Stuur jouw sollicitatie en C.V. naar info@dezorg8.nl.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Zorg8: 020-3868884