Particuliere Zorg

Particuliere zorg

U heeft zorg nodig maar wilt zelf de regie bepalen. U wilt ook niet wachten wanneer u op de planning staat om geholpen te worden. U vindt het prettig dat de verzorgende nog een aantal andere taken op zich neemt binnen uw huishouden. Particuliere zorg kan dan een uitkomst bieden.

Door onze jarenlange ervaring zowel in de zorg als het plannen van zorg, zijn wij uitstekend in staat om uw zorgwensen in te vullen met de juiste zorgverleners.
Wij stellen teams samen op basis van deskundigheid, afhankelijk van uw zorgvraag.

Deze verpleegkundigen en verzorgenden zijn ZZP’er (zelfstandig zorgondernemer) en gewend om 1 : 1 bij mensen thuis zorg te verlenen. Zij zijn allen bekwaam en bevoegd voor alle voorkomende verpleegtechnische handelingen maar kunnen ook een lekkere maaltijd verzorgen daarnaast kunnen ze u begeleiden tijdens een doktersbezoek of u mee uitnemen.
De Zorg8 ondersteunt deze teams om hun werk zo goed en zo zelfstandig mogelijk uit te oefenen.

Hoe gaat dit in zijn werk

Wanneer u behoefte heeft aan particuliere thuiszorg kunt u ons bellen of e-mailen.
Wij maken een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen. Na afloop van het gesprek geven wij aan of wij uw zorgvraag kunnen invullen. U ontvangt vervolgens een offerte. Na goedkeuring van de offerte gaan wij voor u een team van zorgverleners samenstellen. Deze zorgverleners komen eerst bij u op gesprek. U bepaalt zelf of u van deze zorgverleners zorg wilt ontvangen.
De Zorg8 coördineert op de achtergrond de zorg en onderhoudt de contacten met u en met de zorgverleners.

Waarom De Zorg8

  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Ervaren in zorg
  • Warm hart
  • Kwaliteit
  • Degelijk
  • Vriendelijk
  • Praktisch

Deze kernwoorden zijn op De Zorg8 van toepassing. Wij brengen ze graag bij u in praktijk.

Op deze website hebben wij geprobeerd u in het kort uit te leggen hoe wij werken. Natuurlijk is er veel meer te vertellen en heeft u vast ook nog veel vragen.
Wij beantwoorden deze vragen graag in een persoonlijk gesprek.
U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op nummer: 0203868884

Evelyn Geijteman & Marjolein de Graaf